Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες πληροφορίες για το sequel του Cyberpunk 2077

*
Η CD Projekt RED ετοιμάζει το Phantom Liberty expansion του Cyberpunk 2077, αλλά παράλληλα έχει αρχίσει να δουλεύει στο sequel του τίτλου και οι πρώτες πληροφορίες δεν άργησαν να εμφανιστούν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας Vandal, η πολωνική ομάδα εργάζεται ήδη πυρετωδώς στη συνέχεια του δημοφιλούς action RPG που γνωρίζουμε τώρα ως Project Orion. Θα έχουμε να κάνουμε με ένα direct sequel και αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή από μια ομάδα 350-500 developers στις ΗΠΑ, ενώ η ομάδα της Πολωνίας θα συμμετέχει σε διάφορους τομείς. Η ομάδα που ετοιμάζει το Phantom Liberty θα ενσωματωθεί στο νέο αυτό project μόλις τελειώσει η δουλειά της, ενώ κάποιοι από τους προγραμματιστές της θα μεταφερθούν στην ομάδα που δουλεύει στη σειρά The Witcher. Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, το παιχνίδι θα μπει σε φουλ ρυθμούς ανάπτυξης το 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*